Over ons

Een unieke locatie aan het Sneekermeer met goed eten en drinken. Bij Beachclub Sneek draait alles om gastvrijheid in een ongedwongen sfeer. Een glimlach op de gezichten van onze gasten, dat is ons doel. Een glimlach door middel van goed gezelschap, heerlijk eten & drinken en een relaxte sfeer!

Beachclub Sneek ligt pal aan het Sneekermeer en is de perfecte plek om te genieten van de omgeving en een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk ben je ook welkom voor een kop koffie of een gezellig borrel na een wandeling of een dagje varen. Kom genieten van de gemoedelijke sfeer aan het Sneekermeer! Ons sfeervolle restaurant en ruime terras aan het water zijn daar de perfecte locatie voor. 

We streven er naar om een fijne plek te zijn voor iedereen!

Voor de kleintjes is er binnen een speelhoek en wordt er buiten een omheinde speeltuin gerealiseerd. Heb je je trouwe viervoeter mee? Dan staat er een bak koud water voor hem of haar klaar. Iedereen is welkom bij Beachclub Sneek.

Trouwen, bedrijfsfeestof bijvoorbeeld vergaderen?

Onze prachtige locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor evenementen. Trouwen, bedrijfsfeesten of bijvoorbeeld vergaderen met een prachtig uitzicht over het Sneekermeer. Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden te bespreken. 

ids