”Kleintje Weekend”


Kleintje Weekend

Elke donderdagavond een heerlijk 3-gangen diner voor €27,50!

Ervaar de gezelligheid van ons ‘Kleintje Weekend’ Diner Arrangement Bij Beachclub Sneek, Friesland.
Op zoek naar een heerlijke avond uit eten in Sneek? Zoek niet verder! Beachclub Sneek verwelkomt je elke donderdagavond voor een gezellig avondje eten met ons ‘Kleintje Weekend’ 3-gangen diner arrangement voor slechts €27,50 per persoon.

Een Betaalbare Avondje uit eten in Sneek
Vanaf nu kun je elke donderdagavond genieten van een lekker diner, in onze gezellige Winter Lodge. Ons ‘Kleintje Weekend’ avond is niet alleen vriendelijk voor je smaakpapillen, maar ook voor je portemonnee. Voor slechts €27,50 per persoon, kun je genieten van een smakelijk 3-gangen menu met een spectaculair uitzicht op het Sneekermeer.

Kids menu
Natuurlijk hebben we ook aan de kids gedacht. Tijdens Kleintje Weekend hebben we een kindermenu voor €10,-. Dit is inclusief 1 glas limonade, patatje met snack of pannenkoek, en een ijsje na.

Wat kun je verwachten?

Bekijk hieronder het 3 gangen keuze menu. De prijs is exclusief drinken.

Reserveer Jouw ‘Kleintje Weekend’ Diner in Sneek

Reserveer via onderstaand contactformulier eenvoudig jouw tafel voor ”Kleintje Weekend”. Of je nu een romantische date hebt, een avondje uit met vrienden, of gewoon zin hebt in heerlijk eten voor een kleine prijs, ons ‘Kleintje Weekend’ diner arrangement is de perfecte keuze.

Contact
Voor welke datum reserveer je een tafel?
Tijd
Voor welk tijdstip wil je een tafel reserveren?
ids