PUBQUIZ 8 DECEMBER

Let op: inschrijven is niet meer mogelijk. De Pubquiz van 8 december zit vol!

Aan alle deelnemers:

Komende vrijdag is het Pubquiz Night bij Beachclub Sneek! Als het goed is heb jij je ingeschreven en een selectie gemaakt van je slimste vrienden en familie, want er staat een waardebon op het spel van maar liefst €250,-! Vanaf 19:30 is de inloop en we willen om 20:00 starten met de Pubquiz. We verwachten ongeveer rond 23:00 klaar te zijn met de Pubquiz.

TEAMNAAM
Ondertussen kunnen jullie deze week al even brainstormen over een leuke teamnaam. Voor de leukste teamnaam is er ook een prijs. De naam kun je vrijdagavond bij aanmelden gewoon even doorgeven. Wij kiezen tijdens de avond het winnende team uit.

Kom voor de Pubquiz lekker eten!

Om je avond helemaal compleet te maken kun je voor de tijd bij ons lekker komen eten of borrelen. We hebben een heerlijke kaart met diverse burgers, wraps, vlees en visgerechten. Onze menu’s vind je op onze website.
Reserveren doe je eenvoudig via deze link:
https://www.beachclubsneek.nl/contact/

Doe mee aan de Pubquiz van 8 december en win een waardebon t.w.v. €250,-!

Zin in een gezellige avond? Beleef een avond vol plezier en uitdaging bij Beachclub Sneek op 8 december! Inschrijven kost €25,- per team.

We organiseren een Pubquiz en we hebben een leuke hoofdprijs : een waardebon ter waarde van maar liefst €250,-. 

Wanneer:

Datum: 8 december Tijd: 20:00 – 23:00 uur Locatie: Beachclub Sneek

Hoe werkt het:
Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en vorm een team van minimaal 2 deelnemers en maximaal 6. De quiz wordt gehouden in onze gezellige Beachclub Sneek, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd en drankjes terwijl je je hersenen laat kraken.

Wat kun je verwachten:
Onze Pubquiz staat garant voor een avond vol lachen, nadenken en samenwerken. Test je kennis op verschillende gebieden, van algemene kennis tot muziek en film. Met boeiende vragen en uitdagende raadsels is deze quiz geschikt voor iedereen.

Hoofdprijs:
De kers op de taart is de geweldige hoofdprijs: een waardebon ter waarde van €250,- die je kunt besteden in Beachclub Sneek en/of Escape Rooms Sneek. 

Inschrijven:
Klaar om de uitdaging aan te gaan? Klik op onderstaande button. Kies met hoeveel personen je wilt komen en na betaling verzeker je jezelf van een plekje bij onze Pubquiz op 8 december. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!