Kerst bij Beachclub Sneek

Kerst vieren bij Beachclub Sneek: Gezelligheid, genieten van lekker eten & drinken en natuurlijk Familie!

Kerst draait om gezelligheid, lekker eten en quality time met de familie. Bij Beachclub Sneek begrijpen we dat als geen ander, en daarom nodigen we jullie van harte uit voor een onvergetelijke Kerstviering boordevol warmte, lekker eten en gezelligheid. Tijdens beide Kerstdagen kun je kiezen uit een Brunch of een 3-gangen diner!

Kerstbrunch Buffet voor slechts €29,- p.p.

Trek je feestelijke outfit aan en schuif gezellig aan bij ons Kerstbrunch buffet voor maar €29,- per persoon. Voor kids vanaf 3 jaar tot en met 14 jaar geldt: €2,- per levensjaar. De Kerstbrunch is beide Kerstdagen van 11:30 uur tot 15:00 uur.

Je vindt hier een ruime keuze aan warme en koude gerechten voor de hele familie. We hebben natuurlijk gedacht aan de kleintjes en hebben kindvriendelijke opties toegevoegd. Onze brunch is inclusief onbeperkt gewone koffie, thee, verse jus d’orange, melk en karnemelk. Begin je Kerstdag in stijl, omringd door je dierbaren.


Feestelijk 3-Gangen Diner voor €39,- met Kerstcocktail of Mocktail

‘s Avonds gaan we all out met een feestelijk 3-Gangen Kerstdiner bij Beachclub Sneek, met een heerlijke Kerstcocktail of Mocktail bij ontvangst. Ook de kids worden niet vergeten, want we hebben een speciaal kindermenu’s voor €15,-.

Beachclub Sneek is de ultieme plek om Kerst te vieren en quality time door te brengen met je familie. Geniet van de ontspannen sfeer, het geweldige uitzicht op het water en het heerlijke eten, allemaal op een plek. Reserveren nu via het contactformulier voor een gezellige en geheel ontzorgde Kerstviering.

Geef in het contactformulier duidelijk aan of het om de Brunch of het 3 Gangen Diner gaat, met hoeveel personen en welke dag 🙂

Contact
Voor welke datum reserveer je een tafel?
Tijd
Voor welk tijdstip wil je een tafel reserveren?